Nieuws

websiteheaderhanden

Liberi Foundation steunt Creciendo Unidos!

23 mei 2017

Wereldkinderen ondersteunt al ruim 15 jaar het programma Casa Escuela van het project Creciendo Unidos. Casa Escuela is gevestigd in een woonhuis en kinderen van 5-14 kunnen hier komen voor huiswerkbegeleiding. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van het kind door. Belangrijk doel is ook, dat Casa Escuela een” thuis” is voor veel kinderen. Hier krijgen ze les in kinderrechten en er worden veel workshops gegeven, waaraan ook ouders kunnen deelnemen.
Sinds dit jaar heeft de Liberi Foundation besloten het programma Casa Escuela mede te willen financieren. Dit betekent dat Casa Escuela het dubbele aantal kinderen kan helpen. Fantastisch nieuws!  

Creciendo Unidos kan hiermee haar plannen om méér kinderen te bereiken en meer vakdocenten aan te trekken verwezenlijken.
De Liberi Foundation (www.liberifoundation.com) is opgericht omdat ze iets wil betekenen voor kansarme kinderen wereldwijd. Een goede opleiding biedt betere kansen op een zelfstandig bestaan. Samen met de lokale gemeenschap in verschillende landen, proberen zij een steentje bij te dragen aan de toekomst voor deze kinderen.
Werelkinderen is erg blij dat de Liberi foundation het programma Casa Escuela heeft geselecteerd voor medefinanciering!

Liberi_logo_compact_pms_lc-for-header-site