Steun ons!

Stichting Adoptiepedia lanceert website

Nieuws

Stichting Adoptiepedia staat voor verbinding, (h)erkenning en acceptatie. Adoptiepedia is dé belangenorganisatie voor Chinees en Taiwanees geadopteerden in Nederland en maakt zich hard voor deze drie doelen:


1. Als belangenorganisatie fungeren voor Chinees geadopteerden in Nederland. Adoptiepedia luistert naar de belangen van Chinees geadopteerden en zal een stem zijn voor de Chinees geadopteerden naar media, overheid en andere instanties.    

  
2. Meer bekendheid, bewustzijn en acceptatie creëren over Chinese adoptie. Onder zowel de Chinees geadopteerden zelf, als binnen de samenleving.     


3. Het aanbieden van betrouwbare informatie op één overzichtelijke plek over zaken gerelateerd aan Chinese adoptie.   

 

Met deze website livegang zet Adoptiepedia de volgende grote stap om Chinees- en Taiwanees geadopteerden een optimale informatievoorziening aan te bieden. Daarnaast staat er op de website eveneens een volledig overzicht van alle projecten en steun die Adoptiepedia aanbiedt. Denk hierbij aan de persoonlijke ondersteuning door een Buddycoach, deelname aan verschillende groepsactiviteiten of juist in kleinere vorm als een praatgroep of Dumplingdag.

 

Naast de website heeft Adoptiepedia eveneens een Instagram- en Facebookkanaal.