Steun ons!

Wereldkinderen 50 jaar!

Attractiepark Slagharen

Wereldkinderendag 2022

 

Wereldkinderen bestaat 50 jaar en daarom vond op zaterdag 21 mei jl. de Wereldkinderendag plaats in Attractiepark Slagharen. Een dag waarop bijzondere ontmoetingen met geadopteerden, ouders, vrijwilligers, medewerkers en buitenlandse contactpersonen centraal stonden.

 

Om nog even na te kunnen genieten hebben we een fotoreportage gemaakt.

 

 

Filmpje 50 jaar Wereldkinderen!

 

Dit mooie filmpje over 50 jaar Wereldkinderen is gemaakt door Luís Ernesto van Baren, eigenaar van Colomedia. Hij is geboren in Colombia en in 1984 via Wereldkinderen naar Nederland gekomen.

Portretreeks: Wereldmensen

 

Voor deze bijzondere reeks worden diverse mensen geportretteerd die allemaal op een verschillende manier verbonden zijn met Wereldkinderen. Ze vertellen over hun band met Wereldkinderen. Van vrijwilliger tot geadopteerde, van werknemer tot  donateur. 

 

Iedere twee maanden verschijnt er een nieuw portret op de website. Via onderstaande button kun je de bijzondere en uiteenlopende verhalen lezen. 

 

Tijdlijn

 

We kijken terug op 50 jaar geschiedenis van Wereldkinderen. Dit is het begin van een tijdlijn. Heeft u tips, suggesties voor aanvullingen of beeldmateriaal? Dat is van harte welkom! We vullen de tijdlijn graag samen met u aan.

Stuur een mail naar info@wereldkinderen.nl, met in de onderwerpregel: tijdlijn.

Hartelijk dank!

Jubileumtas

 

Mooie crème-kleurige katoenen jubileumtas met jute bodem. 
Ook zo'n bewaarexemplaar in huis  hebben? Stuur een mail naar info@wereldkinderen.nl

De tas kost 10 euro inclusief verzendkosten.