Steun ons!

Steun Wereldkinderen met een eigen online collectebus

 

Online collecteren is makkelijk, snel en veilig. In 2 minuten maakt u een online collectebus aan via het beveiligde platform van Digicollect. U kunt uw online collectebus voor Stichting Wereldkinderen eenvoudig delen via social media.
Met uw online collectebus levert u een belangrijke bijdrage aan het welzijn van kinderen in onze projectlanden. Maak daarom direct een online bus aan of lees hieronder hoe het werkt.

Stap 1: Maak uw eigen online collectebus aan op Digicollect

 

Ga naar de beveiligde omgeving www.wereldkinderen.digicollect.nl of klik op de button onderaan deze pagina. Klik op deze pagina vervolgens op de button ‘collectebus aanmaken’. U kunt een collectebus aanmaken als particulier of als bedrijf.

-> Kies zelf uw profielnaam en foto. Voor de herkenbaarheid naar familie, vrienden en bekenden, gebruiken de meeste mensen hun echte en hele voor- en achternaam. Gebruik het liefst een foto waar u recht in de camera kijkt.

Stap 2: Vertel waarom u collecteert

 

Laat weten waarom (of voor wie) u collecteert en waarom u dit belangrijk vindt.

Stap 3: Deel uw collectebus met vrienden

 

Nu kunt u uw collectebus gaan delen met vrienden, familie, kennissen, collega’s etc.
Tip: stort zelf als eerste iets in uw collectebus. Uit ervaring weten wij dat goed voorbeeld doet goed volgen. Deel uw collectebus daarna via een van de sociale mediakanalen of per e-mail.

 

Voordelen van online collecteren:

  • Snel – in 2 minuten maakt u een collectebus aan
  • Veilig – uw ingezamelde geld staat veilig op een speciale, beveiligde omgeving. Alleen u kunt inloggen met uw eigen password
  • Makkelijk en groot bereik – met een online collectebus bereikt u eenvoudig meer mensen door de vele deelopties