Nieuws

websiteheaderhanden

Jubileumbundel REKEL

17 augustus 2016

Onder de titel REKELCITRANT, 45 adoptiecolumns voor 45 jaar Wereldkinderen is eind augustus van dit jaar de al aangekondigde en gloednieuwe REKEL-bundel uitgekomen.

Voor die verzameling (170 pagina’s) heeft REKEL zijn 45 beste adoptiecolumns geselecteerd uit de honderden die hij in 36 jaar - vanaf 1980 tot 2016 - voor het Wereldkinderen-blad heeft geschreven. Wereldkinderen ondersteunt in haar jubileumjaar deze uitgave van harte.
De columns voeren u over tientallen jaren door de adoptiewereld heen waardoor een rijk en veelkleurig beeld wordt opgeroepen. De columns bestrijken drie gebieden. Allereerst probeert REKEL vat te krijgen op alles wat hij met zijn eigen adoptiegezin meemaakt – adoptie-intern. Met die ervaringen gewapend observeert hij vervolgens andere adoptiegezinnen maar ook kijkt hij aandachtig naar wat de buitenwereld ervan vindt – adoptie-extern. Tenslotte laat hij zich uit over de manier waarop adoptie in Nederland en bij Wereldkinderen georganiseerd en gerealiseerd is. Het is niet te voorkomen dat hij af en toe ook mensen tegen de schenen schopt. Dat spijt hem wel maar – naar hij zegt – niet zo erg.
Van deze unieke bundel zijn slechts honderd exemplaren gedrukt. De prijs is 16,50 euro (incl. verzendkosten). Een deel van de opbrengst gaat naar een Wereldkinderen-project. Wilt u de bundel hebben? Stuur dan een mail. U kunt ook bellen met Hans Walenkamp: 0229-237423 of 06-47256049.

IMG_0234